Doneren aan Piratenopname.nl

Een website als Piratenopname.nl draait volledig op de inzet van vrijwilligers en de hulp van een aantal partners, de website kan alleen bestaan met de hulp van deze partners en eventueel te ontvangen donaties.

Om Piratenopname.nl en de bijbehorende opnames online te houden en daar waar nodig te verbeteren zijn wij op zoek naar bezoekers die bereidt zijn een (kleine) financiele bijdrage te leveren. Het is op dit moment mogelijk om middels Paypal en Bitcoins te doneren, doneren middels bitcoin is de goedkoopste en makkelijkste manier door onderstaande handleiding te volgen.


Doneren via Bitcoin (middels iDeal)

Doneren via Bitcoin kan door ons direct een bedrag in Bitcoins over te maken of ze via een iDeal betaling te doneren via Bitonic. Voer onderstaande stappen uit om veilig en snel te doneren middels iDeal in Bitcoins;

  1. Open de website van Bitonic.
  2. Voer in het vakje 'euro' het gewenste te doneren bedrag in en klik op kopen.
  3. Geef bij 'bitcoinadres' de dikgedrukte reeks met cijfers (in het groene vak vermeld) op en selecteer vervolgens uw bank.
  4. Accepteer de voorwaarden en klik op afrekenen
  5. De vervolgstappen zijn zoals bij iedere iDeal betaling.

Ons Bitcoinadres: 17HsKFADQu9Es5Pct7shrzNmpUE74a8cjp


Doneren via Paypal

PayPal is een online betaalsysteem, het systeem fungeert als tussenpersoon voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Het doneren middels Paypal kan via deze link.


Mocht u op een andere manier willen bijdragen aan de website, dan is dat natuurlijk ook mogelijk, neem daarvoor contact met ons op.